lørdag, 28 januar 2017 12:05

James Blunt med kjærlighet

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Offiseren og gentlemannen Blunt er langt mer enn hitsinglene You’re Beautiful, Goodbye My Lover, Stay The Night og Bonfire Heart. Siden debuten i 2004 har han solgt over 20 millioner album og nesten 13 millioner singler.

Han har vært nominert til, og vunnet, en haug med priser og utmerkelser blant annet Brit Awards og Grammys. Videoene hans er sett over 625 millioner ganger, og låtene hans har over 680 millioner streams. Han toppet både single- og albumlistene her i Norge, og har tilsammen tilbragt over ett år på norske hitlister!

Etter suksessen med 2013-utgivelsen Moon Landing, som tilbragte over et halvt år på hitlistene og solgte til platina i hjemlandet, har James samarbeidet med blant annet Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge (Ed Sheeran, Shannon Saunders), Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) og MoZella (Miley Cyrus, One Direction) på The Afterlove.

Hiten Bonfire Heart fra Moon Landing fremførte han blant annet på Nobelkonserten her i Norge, og etter albumslippet gjorde han over 140 konserter på 12 måneder. I år er det allerede annonsert at han skal gjøre unna 7 byer i England på en drøy uke.

I tillegg til sin suksess som artist så har James fått rykte på seg for å være «den morsomste mannen på Twitter» med sine fenomenalt selvironiske og underholdende kommentarer og tilbakemeldinger. Han holder heller ikke tilbake i den pågående kampanjen for lanseringen av The Afterlove.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Eggemoen sentralt i Norges romsatsing

18-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Eggemoen sentralt i Norges romsatsing

Space Norway har nå fått kontroll over to satellitter som ble skutt opp i sommer. Etter flere måneders testing er de klare for operasjon, noe som markerer en viktig milepæl...

Les mer i RingeriksAvisa

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa