onsdag, 14 juni 2023 08:52

Salget av vifter på vei mot rekordnivå

Skrevet av
Salget av vifter på vei mot rekordnivå Foto: Lubomirkin/Unsplsh

Høye temperaturer på dagtid og tropenetter både på Østlandet og Sørlandet har ført til at elektronikkselskapene merker stor pågang av folk som vil kjøpe vifter.

I store deler av Sør-Norge vil temperaturene stige denne uka. Fra Arendal i sør til Vinstra i nord vil det være muligheter for at gradestokken viser over 30 grader på dagtid, sier opplyser Meteorologisk institutt til NTB. Det er også store muligheter for tropenetter, som vil si at temperaturen gjennom natten ikke faller under 20 grader mellom 20 og 8.

I Hønefoss skal det bli minst 28 varmegrader hver dag framover.

Varmen sørger for klingende mynt i kassa for elektronikkselskapene Power og Elkjøp, ifølge ABC Nyheter. Ikke siden 2018 har de opplevd like stor pågang av folk som ønsker en vifte for å kjøle seg ned. Allerede før helgen meldte Elkjøp om en økning på 300 prosent i antallet søk på produktene på sine nettsider.

Hos Power kan de fortelle at de sammenlignet med salget i fjor har en økning på nesten 200 prosent på salg av vifter og aircondition.

Andre saker å lese

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa