onsdag, 26 april 2023 14:03

32-årig danske også siktet for drap på Emilie Meng (17) i 2016

Politiet samler inn bevis i forbindelse med letingen etter Emilie Meng i august 2016. Hun ble funnet drept flere måneder senere. Politiet samler inn bevis i forbindelse med letingen etter Emilie Meng i august 2016. Hun ble funnet drept flere måneder senere. Foto: Morten Boegh / Scanpix Danmark / NTB

Mannen som er siktet for å ha bortført en 13 år gammel jente i Danmark, er også siktet for å ha drept Emilie Meng (17) i 2016, opplyser dansk politi.

17 år gamle Emilie Meng forsvant fra Korsør på Sjælland 10. juli 2016 og ble funnet drept 24. desember samme år ved en innsjø midt på Sjælland.

32-åringen som nå er siktet for drapet, ble søndag 16. april pågrepet for ha bortført en 13 år gammel jente i Kirkerup på Sjælland mens hun gikk med aviser.

På en pressekonferanse onsdag bekreftet Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at mannen også er siktet for drapet på Meng. Politiinspektør Kim Kliver understreker imidlertid at det kun er snakk om en siktelse, og at det ennå ikke er tatt en beslutning om mannen skal tiltales.

Mannen nekter skyld for de nye siktelsene, opplyser mannens forsvarer Karina Skou til nyhetsbyrået Ritzau.

Politiet har tidligere sagt at de undersøker om mannen også har koblinger til bortføringen og drapet på Emilie Meng,

32-åringen ble pågrepet på en adresse i Korsør der den 13 år gamle jenta ble funnet i live dagen etter at hun ble bortført. Han er fra før siktet for frihetsberøvelse og flere tilfeller av voldtekt, vold og trusler om vold mot 13-åringen. Mannen har erkjent deler av siktelsen.

I forbindelse med Meng-saken er han siktet for både frihetsberøvelse, voldtekt og drap.

Andre saker å lese

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa