søndag, 18 september 2022 12:25

Mann i 20-årene skutt på Kampen i Oslo – alvorlig skadd

Skrevet av
Politiet gjør undersøkelser på åstedet mellom Kjølberggata og Brinken i Oslo, der en person ble skutt og skadet i et bein tidlig søndag morgen. Politiet gjør undersøkelser på åstedet mellom Kjølberggata og Brinken i Oslo, der en person ble skutt og skadet i et bein tidlig søndag morgen. Foto: Hanna Johre / NTB

En mann ble skutt i beinet på Kampen i Oslo tidlig søndag morgen. Han har alvorlige skader, men har blitt avhørt av politiet. Det skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

 Politiet har også rukket å avhøre flere vitner på politihuset, men det er fortsatt ingen pågrepne.

Det hele skjedde på Kampen øst for Oslo sentrum før klokka 6 søndag morgen.

– Politiet er på stedet med flere ressurser. En person er skutt og har skader i et bein. Vi er i kontakt med den skadde og noen til i en leilighet. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd. Den skadde kjøres til sykehus, skrev Oslo-politiet på Twitter.

Overfor NTB opplyste de senere at mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd, og på sykehus for behandling.

De ble varslet av noen som hadde hørt et smell i området, før de via AMK kom i kontakt med noen som var med mannen som er skutt.

– Vi gjør avhør av vitner og prøver å lokalisere åstedet. Vi er i kontakt med noen personer i leiligheten hvor fornærmede ble funnet og jobber aktivt på stedet for å få oversikt, sa operasjonsleder Kim Vindsland i Oslo-politiet til NTB søndag morgen.

Andre saker å lese

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa