lørdag, 14 august 2021 10:43

Gutt knivstukket i Sandvika – tilstand stabil

Skrevet av
En ung gutt er knivstukket på Kadettangen og er kjørt til sykehus, politiet er på stedet og søker etter mistenkte. En ung gutt er knivstukket på Kadettangen og er kjørt til sykehus, politiet er på stedet og søker etter mistenkte. Foto: Berit Roald / NTB

En gutt er innlagt på Ullevål i Oslo etter at han ble knivstukket i halsen ved Kadettangen i Sandvika i Bærum fredag kveld. Ingen er pågrepet i saken.

Gutten ble kjørt til Ullevål sykehus. Der blir han operert natt til lørdag. Politiet opplyser lørdag morgen at han er operert, og at tilstanden er stabil, men de har ikke fått snakket med ham

– Vi fikk melding klokken 20.57 via AMK om at en mindreårig gutt var blitt knivstukket. Han var da bevisst og tilsnakkende, sa operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB i 22.15-tiden fredag.

Krimleder Astrid Hasselgård ved Krimininalvakten i Oslo politidistrikt sier til NTB at ingen er pågrepet i saken lørdag morgen.

– Vi har ikke gjort noen pågripelser og har ingen mistenkte. Vi jobber fortsatt med å lese gjennom avhør og prøver å samle informasjon og eventuelle videoopptak, sier Hasselgård.

Politiet ønsker ikke å kommentere noe om omstendighetene rundt knivstikkingen. Heller ikke om gutten som er knivstukket er kjent for politiet fra før.

Hun sier det var mange personer på stedet da knivstikkingen skjedde, men ikke mange direkte vitner. Politiet kan ikke si noe om foranledningen til ugjerningen, og vet heller ikke om det er en eller flere gjerningspersoner.

Et vitne Budstikka har snakket med på stedet sier at knivstikkingen fant sted ved boblehallen på Kadettangen.

Politiet avsluttet det aktive søket etter mistenkte på stedet ved 23-tiden fredag kveld.

Andre saker å lese

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa