Hønefoss BK slo Snøgg på AKA

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Stina Næss Berge sendte Hønefoss BK i ledelsen etter tolv minutter. Stina Næss Berge sendte Hønefoss BK i ledelsen etter tolv minutter. Arkivfoto: Frank Tverran

Hønefoss BK fikk med seg alle poengene da Snøgg ble slått 2-0 i 1. divisjon kvinner søndag.

Stina Næss Berge sendte Hønefoss BK i ledelsen etter tolv minutter.

Iselin Barclay Nitter scoret 2-0-målet for Hønefoss BK sju minutter etter pause. Hønefoss BK-angriperen har scoret tre seriemål denne sesongen.

Hønefoss BKs seier gjør at laget har 27 poeng på 15 kamper, mens Snøgg blir stående på sju poeng.