onsdag, 29 mai 2019 13:42

Neymar brukte 125 millioner på helikopter

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Neymar ankom Brasils trening i sitt nye helikopter nylig. Neymar ankom Brasils trening i sitt nye helikopter nylig. Foto: Silvia Izquierdo / AP / NTB scanpix

Den brasilianske fotballstjernen Neymar har utvidet parken av private framkomstmidler. Siste tilskudd er et helikopter til rundt 125 millioner kroner.

Da den brasilianske landslagssjefen Tite nylig samlet sin tropp til trening foran de kommende privatlandskampene mot Qatar og Honduras, ankom Paris Saint-Germain-stjernen treningsfeltet i det nyervervede helikopteret, skriver den tyske storavisen Bild.

Helikopteret, som er av typen Airbus H-145, skal ha en prislapp på rundt 125 millioner norske kroner og har plass til 11 personer.

Toppfarten ligger på 248 km/t, og helikopteret er prydet med bokstavene «NJR», fotballstjernens egen logo.

Det er ikke første gang at Neymar bruker store summer på framkomstmidler. Fra før er han i besittelse av både et privatfly og en luksusbåt.

27-åringen bør samtidig ikke ha noen problemer med å finansiere de mange luksusinvesteringene. Nettstedet goal.com skriver at anerkjente Forbes anslår brasilianerens årlige inntekt til å være på 90 millioner dollar, tilsvarende rundt 780 millioner norske kroner.

Det brasilianske laget har startet forberedelsene til sommerens Copa America, og tirsdag skapte Neymar bekymring da han måtte avbryte lagets trening. Det brasilianske lagets lege Rodrigo Lasmar sa etterpå at 27-åringen skal ha følt «ubehag» i det venstre kneet.

Han skal nå gjennomgå grundigere undersøkelser.

Brasils medisinske støtteapparatet ga i forkant av tirsdagens trening uttrykk for at det skal være godt håp om at Neymar kan spille privatlandskampene mot Qatar og Honduras. Etter trening så utsiktene langt mer dystre ut.

Den brasilianske superstjernen har slitt mye med skader i karrieren. Han har kun spilt fire kamper for PSG etter det siste skadecomebacket 27. april. Tidligere i år brakk han et bein i foten.

Sist redigert onsdag, 29 mai 2019 13:52
NTB

Andre saker å lese

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa

Zelenskyj om «seiersplan»: – Vil ikke avstå territorium til Russland

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Zelenskyj om «seiersplan»: – Vil ikke avstå territorium til Russland

I en tale i Ukrainas nasjonalforsamling onsdag sa Zelenskyj også at Nord-Korea nå er en direkte deltaker i Russlands krig mot Ukraina. Ifølge presidenten har ukrainsk etterretning bekreftet at landet...

Les mer i RingeriksAvisa