tirsdag, 09 april 2019 07:50

Mann pågrepet etter å ha slått billettkontrollør med knokejern

Skrevet av
Mannen som stakk av etter en voldsepisode på trikken, satte seg til motverge da han ble pågrepet etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Mannen som stakk av etter en voldsepisode på trikken, satte seg til motverge da han ble pågrepet etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En mann forskanset seg i en leilighet vest i Oslo sentrum etter at han slo til og skadet en billettkontrollør på en trikk mandag kveld.

suhmsgate2
Mannen ble ført bort etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Han satte seg til motverge da politiet pågrep ham. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mannen ble pågrepet rundt midnatt. Ifølge politiet satte han seg til motverge under pågripelsen, men verken han eller politifolkene ble skadd, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Politiet opplyser til VG at de ble tilkalt klokken 19.30 etter at mannen hadde havnet i et basketak med en billettkontrollør på trikken. Mannen bet og slo billettkontrolløren med et knokejern før han stakk fra stedet. Han barrikaderte seg deretter i en leilighet i Suhms gate. Gaten utenfor ble sperret for trafikk fordi mannen kastet glass og kniver ut på gaten.

Klokken 22.30 opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB at de fremdeles forhandlet med mannen, som er kjent av politiet fra før.

– Vi forsøker å prate ham ut av leiligheten i første omgang. Vi har forhandlet med mannen i en time, sa operasjonslederen.

Først halvannen time senere kunne mannen pågripes.

suhmsgate3
Politiet rykket ut med flere patruljer og sperret av deler av Suhms gate. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Andre saker å lese

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa

Zelenskyj om «seiersplan»: – Vil ikke avstå territorium til Russland

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Zelenskyj om «seiersplan»: – Vil ikke avstå territorium til Russland

I en tale i Ukrainas nasjonalforsamling onsdag sa Zelenskyj også at Nord-Korea nå er en direkte deltaker i Russlands krig mot Ukraina. Ifølge presidenten har ukrainsk etterretning bekreftet at landet...

Les mer i RingeriksAvisa