tirsdag, 09 januar 2018 10:19

Felberg, Strøm og Skavlan leder Spellemann

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Tarjei Strøm, Thomas Felberg og Jenny Skavlan leder Spellemannshowet i februar. Tarjei Strøm, Thomas Felberg og Jenny Skavlan leder Spellemannshowet i februar. Foto: NRK

Thomas Felberg, Tarje Strøm og Jenny Skavlan skal lede Spellemann-showet når det direktesendes på NRK søndag 25. februar fra Oslo Konserthus.

Thomas Felberg leder Spellemannprisen for første gang, etter selv å ha vunnet prisen i rockeklassen med gamlebandet WE for 2004-utgivelsen «Smugglers». Strøm har også fartstid som nominert: To ganger med Datarock.

– Helt siden jeg så TNT opptre på Spellemannprisen med røykbomber og vindmaskin i 1985, har jeg drømt om å få være med på å lede showet.

Nå skal de sammen med Skavlan, som ledet prisutdelingen i 2014, hedre musikerkollegene. Om valget av programledere sier NRKs prosjektleder Stig Malme:

– Jenny, Tarjei og Thomas har hver for seg ledet og bidratt til flere av de største og mest folkekjære programmene Norge har. Sammen ivaretar de alt fra storslått galla til detaljkunnskap om kjente og ukjente musikkperler. Så hvem er vel bedre til å lede vår hyllest av norsk musikkbransje når Spellemannprisene for 2017 skal deles ut?

Ifølge NRK blir det to sendinger: Første del av Spellemannshowet sendes også på NRK2 og på nett og ledes av Tarjei Strøm. Her skal 13 priser deles ut, fulgt av musikalske innslag, ifølge Spellemanns hjemmeside.

Etter drøyt halvannen times pause går startskuddet for del to, direktesendt på NRK1, hvor Felberg og Skavlan sammen skal lose seere og publikum gjennom 12 priser som skal utdeles.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa