tirsdag, 10 oktober 2017 20:00

Pensjonsslippen kommer trolig tilbake i postkassa

Pensjonister får i dag informasjon om pensjonsutbetaling kun digitalt, men nå er det trolig flertall på Stortinget for at de som ønsker, kan få utbetaling tilsendt på papir. Pensjonister får i dag informasjon om pensjonsutbetaling kun digitalt, men nå er det trolig flertall på Stortinget for at de som ønsker, kan få utbetaling tilsendt på papir. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Det er trolig flertall på Stortinget for Senterpartiets forslag om at pensjonister kan få pensjonsslippen tilbake på papir.

SV, som sendte et tilsvarende forslag til Stortinget i vår, har varslet at de vil støtte Senterpartiets forslag, skriver Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Arbeiderpartiet har også satt av midler i sitt alternativ for revidert budsjett til å få papirslippen tilbake. Aps Else-May Botten bekrefter overfor ANB at partiet fortsatt vil stå for intensjonen.

KrF tok opp kampen for utbetalingsslippen da samarbeidspartiene forhandlet om revidert budsjett. Finanspolitisk talsmann Kjell Ingolf Ropstad vil ikke foregripe hvor partiet landet, men sa senest i sommer at KrF vil ha pensjonsslippen tilbake på papir.

– Siden forslaget skal opp i komiteen, må vi behandle det i stortingsgruppa før vi kommer tilbake med vårt standpunkt, sier Ropstad.

Mindretallsregjeringen med Høyre og Frp får ikke flertall for at lønnsslippen til pensjonistene må hentes ut digitalt dersom både Sp, Ap, SV og KrF er imot.

Andre saker å lese

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa