søndag, 08 mai 2016 10:35

Værsjefen Eli Kari tilbake!

Skrevet av
TILBAKE: Eli Kari Gjengedal er tilbake på været i helt nytt studio. TILBAKE: Eli Kari Gjengedal er tilbake på været i helt nytt studio.

Søndag kveld får vi helt nytt vær på TV 2, samtidig kommer Eli Kari Gjengedal tilbake som værpresentatør.
- Jeg gleder meg selvsagt veldig, stråler Eli Kari Gjengedal.

- Jeg er tilbake på skjermen, men det er Desta Marie Beeder og Maiken Fosen som blir de to faste presentatørene, presiserer Eli Kari, som nå er både værsjef og presentatør i TV 2.

Søndag 8. mai kl 18:40 er det premiere i nytt værstudio.

– Vi gleder oss veldig til å vise det vi har jobbet med det siste halvannet året. Studio er helt nytt, og helt virtuelt, ja, bortsett fra værpresentatørene, da, forteller Eli Kari Gjengedal.

Hun varsler også om store endringer i innhold, men mener det nye været vil være bedre egnet på Sumo enn før.

– Eksakt vær kan man fortsatt få på nett og app. Folks nye medievaner krever mer substans og innhold på lineære kanaler og Sumo. Vi kommer til å fokusere på forklaring av værfenomener, analyse av værprognoser og den gode historien, og for første gang skal vi ha gjester i studio, forteller Eli Kari.

Fast gjest blir meteorolog Kristen Myklebust Ravnestad, som dermed tas ut av den daglige turnusen. Første sending skal Eli-Kari selv styre.

– Folk har sterke meninger om været, vil dette bli godt mottatt av seerne, tror du?– Det kommer nok noen reaksjoner, det gjør gjerne det når vi prøver å endre vanene til folk, men vi er jo TV 2! Vi er pionerer, smiler Eli Kari.

Andre saker å lese

"Demokratisk deltakelse" i Fossveien

18-10-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Trond Henriksen er daglig leder i det nyregistrerte foretaket Involvate AS.Involvert som styre er: Harald Guldahl, styreleder og følgende styremedlemer: Trond Henriksen, Are Vittring, Helge Grundstad og Svein Lindberg. Aksjekapitalen er...

Les mer i RingeriksAvisa

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

17-10-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Taxi kjørte inn i flere biler og kafé i Oslo

Totalt fem biler og en uteservering på Frogner i Oslo har fått store skader etter at en taxi kjørte inn i de parkerte bilene.

Les mer i RingeriksAvisa

Innbyggere i Sirdal får 4000 kroner hver av kommunen

17-10-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kraftkommunnen Sirdal nordvest i Agder gir 4000 kroner til hver eneste innbygger, både voksne og barn.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordførere i Hønefoss kommune

16-10-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ordførere i Hønefoss kommune

Etter at Hønefoss fikk status som by og før det ble storkommunen Ringerike, har vi satt sammen en rekke navn som viser hvem som var ordførere i byen mellom 1852...

Les mer i RingeriksAvisa