JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
onsdag, 27 april 2016 22:30

Vålerenga måtte slite mot HBK

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Første  omgang artet seg nesten som enveiskjøring mot HBKs mål. Før kvarteret var spilt sendte Ghayas Zahid VIF i ledelsen etter et lavt innlegg fra høyre. Få minutter etter headet Deshorn Brown inn 2-0 etter et høyt innlegg fra venstre.

HBK våknet etter pause
Bare en utrolig akrobatisk øvelse av Simon Larsen hindret redusering fem minutter etter pause da han på ubegripelig vis fikk tåen på et HBK-skudd slik at ballen traff stanga. Sju minutter etter smalt ballen i tverrligger og tre HBK-spillere sto i kø for å heade inn reduseringen. Durim Muqkurtaj fikk æren for scoringen.
HBK førte kampen til rundt 20 minutter gjensto. VIF vaklet stadig i forsvaret.

Punkteringen
Ti minutter før slutt avgjorde eliteserielaget cupoppgjøret på AKA. Innbytter Niklas Castro slo en flott corner fra venstre. Vajebah Sakar ekspederte ballen i mål. 3-1 og Vålerenga går videre til andre runde i norgesmesterskapet.
En spennende 2. omgang ga de 1519 på tribunene valuta for billettpengene.

Mer i denne kategorien « Ukjent strømjuvél Emil tilbake »